Lurad

Lurad

Jag vet inte vad det är. Kanske covid-19, eller iskalla vindar från Vitryssland. Är det SMHI:s nye generaldirektör som ligger bakom eller beror det på klimatförändringar? Hur som helst så känns det inte bra. Vart tog våren vägen?

Iskallt, blåsigt, massor av regn, ett förbannat skitväder. Och så två högsommardagar insprängda i geggan. Nu när jag tittar ut genom de regndroppsstinna fönsterrutorna är det likförbannat grönt och vackert. Vackert och vackert? Jo, det är vackert förutom att allt är blött och att jag inte har någon lust att gå ut. Idag skriver vi den 27:e maj och termometern står på 6 plus. Det är fem vårdagar kvar inkluderat denna, för den första juni börjar sommaren. Så upp till bevis, blir det nån vår? Nä, jag känner mig lurad. Lurad på våren. Man får väl hoppas på en fantastisk höst. 

Aston

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.